mr. S.N. Peijnenburg 
(Saskia)

https://www.linkedin.com/in/saskia-peijnenburg-57027429/

[email protected]
0299-250363 / 06-50604911

Saskia Peijnenburg is advocaat en een echte doorzetter. Van mavo naar havo naar de heao en vervolgens de universiteit. Daarna de deurwaardersopleiding en na 18 jaar in de deurwaarderspraktijk te hebben gewerkt, maakte zij in februari 2016 de overstap naar de advocatuur en voltooide ook die opleiding.

Naast advocaat is Saskia ook docent. Sinds 2008 geeft zij les in beslag- en executierecht aan diverse opleidingsinstituten. Zij heeft in die hoedanigheid meegewerkt aan meerdere preadviezen tot wetswijzigingen en was één van de auteurs van het boek Compendium Beslag- en Executierecht (SDU).

Door haar brede achtergrond is haar portefeuille zeer divers met de nadruk op vastgoed (huur, VvE, grondzaken, hypotheek) en uiteraard haar specialisme beslag- en executierecht. Zij staat ondernemers,  vastgoedeigenaren en particulieren bij.
Saskia houdt van de dynamiek en diepgang van de advocatuur. Iedere zaak is afzonderlijk en vereist een eigen aanpak: soms rustig praten tot een schikking, soms snel procederen via een kort geding en soms doorbijten tot aan de Hoge Raad.

Saskia is een betrokken, nuchtere en doortastende advocaat.

Lidmaatschappen:
Lid van Vereniging van incasso- en procesadvocaten (VIA)

Rechtsgebieden
Saskia heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

- Burgerlijk procesrecht (beslag- en executierecht)
- Huurrecht (woonruimte en bedrijfsruimte)

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten 10 (tien) opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.