mr. S.N. Peijnenburg 
(Saskia)

https://www.linkedin.com/in/saskia-peijnenburg-57027429/
peijnenburg@abma-advocaten.nl
0299-250363 / 06-50604911

Saskia Peijnenburg is advocaat met een zeer brede achtergrond. Zij heeft niet alleen rechten gestudeerd, maar heeft ook de Heao afgerond.
Na 18 jaar in de deurwaarderspraktijk te hebben gewerkt, maakte zij in februari 2016 de overstap naar de advocatuur.

Naast advocaat is Saskia ook docent. Sinds 2008 geeft zij les in beslag- en executierecht aan diverse opleidingsinstituten. Zij heeft in die hoedanigheid meegewerkt aan meerdere preadviezen tot wetswijzigingen en was één van de auteurs van het boek Compendium Beslag- en Executierecht (SDU).

Door haar brede achtergrond is haar portefeuille zeer divers met de nadruk op vastgoed (huur, VvE, grondzaken, hypotheek) en uiteraard haar specialisme beslag- en executierecht. Zij staat vooral ondernemers en vastgoedeigenaren bij, maar ook particulieren.
Saskia houdt van de dynamiek en diepgang van de advocatuur. Iedere zaak is afzonderlijk en vereist een eigen aanpak: soms rustig praten tot een schikking, soms snel procederen via een kort geding en soms doorbijten tot aan de Hoge Raad.

Saskia is een betrokken, nuchtere en doortastende advocaat.

Lidmaatschappen:
Lid van Vereniging van incasso- en procesadvocaten (VIA)

Rechtsgebieden
Saskia heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

- Algemene praktijk (burgerlijk recht)
- Burgerlijk procesrecht (beslag- en executierecht)

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten 10 (tien) opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.