Kennissessie Baken 5 en Abma Advocaten

Donderdag 14 november 2019

Het is weer zover, het is tijd voor een kennissessie. Ron Kamps (Baken 5) en Marije Sliphorst (Abma Advocaten) praten u graag bij over diverse onderwerpen op het gebied van arbeidsrecht, verzuimbegeleiding en overige ontwikkelingen die met uw personeel te maken hebben. Er zijn weer diverse ontwikkelingen en wetswijzigingen die voor u van belang zijn!

De nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans zal hierbij centraal staan. Wat verandert er per 1 januari 2020 rondom arbeidscontracten en ontslag? Hoe zit het met de transitievergoeding. Wat houdt nu precies een slapend dienstverband in? 

Op de manier die u van ons gewend bent, zetten wij de belangrijke zaken voor u op een rij! Daarnaast is er volop ruimte om uw vragen aan ons voor te leggen en uw ervaringen te delen met andere aanwezigen. 

De kennissessie zal plaatsvinden op donderdag 14 november a.s. Het programma is als volgt:

15.00 uur:  ontvangst
15.15 uur:  Kennissessie deel 1 – Ron Kamps
16.00 uur:  pauze
16.15 uur:  Kennissessie deel 2- Marije Sliphorst
17.00 uur:  Borrel

Wilt u deze kennissessie niet missen, dan vragen wij u vriendelijk om zich aan te melden via [email protected] of door uw gegevens achter te laten via onderstaand formulier. 
Op deze manier kunnen wij er voor zorg dragen dat er een plekje voor u beschikbaar is. Hebt u specifieke vragen die u graag behandeld zou zien? Laat het ons dan even bij de aanmelding weten.  

Voor relaties van Baken 5 en/of Abma Advocaten wordt deze kennissessie kosteloos aangeboden. Bent u (nog) geen relatie en wenst u de kennissessie toch bij te wonen, dan wordt hiervoor een bedrag van € 150,- in rekening gebracht. 

De kennissessie wordt weer georganiseerd op Kavel II te Beemster (Volgerweg 42, 1462 HR Middenbeemster).  

Wij hopen u dan te treffen!

Abma Advocaten

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.